Η Theamax στα εγκαίνια της έκθεσης Traveling Bricks

Η Theamax στα εγκαίνια της έκθεσης Traveling Bricks

Μια εξαιρετικά πρωτότυπη έκθεση άνοιξε τις πύλες της προς το κοινό από σήμερα Παρασκευή. Πρόκειται για την  διαδραστική, εκπαιδευτική έκθεση «Τravelling Βricks» από  LEGO® bricks, με θέμα την «Ιστορία του ταξιδιού».

Η έκθεση παρουσιάζει την ιστορία των ταξιδιωτικών μέσων, δια μέσω των αιώνων. Για την έκθεση, εργάστηκαν πολλοί  επαγγελματίες καλλιτέχνες LEGO®, χρησιμοποιώντας  περισσότερα από 500.000 τούβλα LEGO®. Στην έκθεση υπάρχουν συνολικά 120 εκθέματα, οθόνες, που θα παρουσιάζουν την ιστορία του διάσημου «τούβλου», καθώς και 200 χιλιάδες LEGO® με τα οποία θα μπορούν μικροί και μεγάλοι, να δημιουργούν τις δικές τους κατασκευές.

Η έκθεση βρίσκεται στον χώρο του Annex 3 στο mall of Cyprus στην Λευκωσία και οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 9πμ-8μμ και Σαββατοκυρίακα από τις 10πμ-8μμ.

Η Γενική είσοδος  είναι €8. Με την είσοδο πέντε ατόμων, το ένα εισιτήριο δωρεάν. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την www.tickethour.com.cy και από την είσοδο της έκθεσης.

Πιο κάτω είναι μερικές φωτογραφίες από τα εκθέματα της έκθεσης που μας έκαναν εντύπωση στην χτεσινή παρουσίαση των εγκαινίων.