Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έρχεται στην Κύπρο και μας προσκαλεί στο «Δείπνο Ηλιθίων»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έρχεται στην Κύπρο και μας προσκαλεί στο «Δείπνο Ηλιθίων»
Η επιτυχημένη κωμωδία «Δείπνο Ηλιθίων», που παίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θέατρο Κάππα στην Αθήνα με sold out παραστάσεις, έρχεται στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα έργο διεθνούς φήμης του Γάλλου συγγραφέα Francis Veber, το οποίο ο αγαπημένος Σπύρος Παπαδόπουλος σκηνοθετεί, αλλά και στο οποίο πρωταγωνιστεί. Μαζί του στη σκηνή βρίσκονται ταλαντούχοι ηθοποιοί που χαρίζουν εκρηκτικές στιγμές γέλιου. 

Η παράσταση, με τα πολλά κοινωνικά μηνύματα τα οποία μεταφέρει καθώς και μέσα από την αγαθή και καλοπροαίρετη κωμικότητα του πρωταγωνιστή, καταφέρνει να προβάλλει πολλά σύγχρονα φαινόμενα της κοινωνίας κερδίζοντας την συμπάθεια του κοινού. Είναι μια εξαιρετική θεατρική παράσταση, η οποία μέσα από το κωμικό στοιχείο μεταδίδει αρκετές πραγματικότητες.

Με αφορμή την μεγάλη απήχηση της παράστασης στην Ελλάδα και τις θετικότατες κριτικές που έχει αποσπάσει, το κυπριακό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το «Δείπνο Ηλιθίων» τον ερχόμενο Μάιο και στο νησί μας. Η προπώληση εισιτήριων θα ξεκινήσει την 1η Φεβρουαρίου. 

Μείνετε συντονισμένοι!